top of page

Elena Căpățînă - cinstește cu prezența și faptele ei in principal comunitatea din Buzău, fiind membră a Ligii Scriitorilor români. De profesie inginer, a studiat la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași, în ultimii ani și-a canalizat darurile spre scrierea de cărți destinate copiilor, în principal.  România e frumoasă!” este cea de a cincea carte a autoarei, anterior acesteia fiind publicate la editura Teocora Psaltirea iubirii vol.I și II, Decembrie de poveste, Bucuria primăverii.

 

 

Vasile Muraru actor/ director artistic la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” București

Valentina Fătu Pătrașcu - actriță la Teatrul de Revista ”Constantin Tănase” București

 

Urmând buna tradiție românească de “a face haz de necaz”, actorii Vasile Muraru și

Valentina Fătu, vin în fața spectatorilor cu un recital, realizat în cheie comică, în care

protagoniștii, aduc în discuție subiecte de actualitate referitoare la români și România. Recitalul este gândit ca un mic spectacol de divertisment, tip variete, vivace, antrenant, în care cupletele muzicale alternează scenete și discuții libere, cu publicul spectator.

 

 

Tudor Andrei Încă de la o vârstă fragedă, Tudor Andrei a câștigat mai multe concursuri naționale și internaționale şi a avut numeroase apariții în presa scrisă, radio și televiziune. Este absolvent al Royal Academy of Music din Londra, iar apoi şi-a continuat studiile muzicale la Viena, sub îndrumarea profesorului Josef Hell. Cariera solistică cuprinde concerte în Europa, Asia şi America Centrală. Tudor Andrei este profesor de vioară şi pian la Biserica „Sf. Antonie cel Mare" din Pouthongasse, Viena și este implicat în proiecte de promovare a artei și a tinerilor muzicieni. Vioara pe care cântă este o vioară italiană construită în anul 1890.

 

Teatru de păpuși Sorin Ispas – Cu o vechime de peste 10 ani în domeniul activităților de spectacole și divertisment, Sorin Ispas prezintă spectacole de teatru de păpuși care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, dar și celor cu suflet de copil. Repertoriul de spectacole clasice, cât și piese proprii, au adus unui public larg bună dispoziție, pe scene atât în țară, cât și străinătate. Datorită conținutului fiecarei piese, spectatorii descoperă multe învățături benefice pentru viitor, cum ar fi distincția dintre Bine și Rău, scenele jucate de păpuşi contribuie la educarea sentimentelor de prietenie, de cooperare, de perseverenţă, de sinceritate.

 

 

Maria Ungureanueste bursieră a Operei de Stat Viena și elevă a gimnaziului Bundesgymnasium und Bundesrealgymnasium Wien III. A început studiul baletului la vârsta de 3 ani la București și până în prezent a primit distincții la numeroase competiții naționale - printre cele mai importante de menționat fiind Locul 1 la Festivalul Național de dans D’AOR Grand Prix, Festivalul Stelutele AuriiLocul 2 solo Paquita, Locul 1 Trio Inimi, Locul 2 duo Pizzicato precum și consursuri internaționale – Consursul internațional de dans Marea Neagră și European Ballet Grand Prix 2017, 2018 Viena, ajungând în finală. 

 

12346385_112999369069629_117437046755245
VASILE MURARU.jpg
BAND.jpg
TEATRU.jpg
MARIA.jpg
bottom of page